Petrecerile corporate au devenit evenimente de o mare însemnătate în societatea modernă, fiind organizate de către firme pentru a aduce angajații împreună într-un mediu relaxant și distractiv. Companiile își doresc să celebreze reușitele acestora, să consolideze relațiile existente în cadrul echipei, dar și să promoveze, totodată, o cultură organizațională sănătoasă. Fie că este vorba despre o petrecere corporate cu tematică sau despre o seară de gală, evenimentele de tip office reprezintă o recompensă pentru efortul și implicarea tuturor angajaților. De notat este faptul că pe durata petrecerilor corporate, oamenii au oportunitatea de a socializa și în afara mediului de lucru, ceea ce poate să contribuie la crearea unor relații mai bune și la o comunicare mult mai eficientă în cadrul firmei.

  • Care sunt cele mai interesante tipuri de petreceri corporate?
  • S’mores Bar – un candy bar ideal pentru orice petrecere corporate
  • Beneficiile S’mores Bar pentru o petrecere corporate reușită
  • S’mores Bar pentru cele mai ingenioase tematici de petrecere – o alegere prietenoasă cu bugetul companiei

Care sunt cele mai interesante tipuri de petreceri corporate?

Considerate a fi experiențe de neuitat pentru personalul unei companii, petrecerile corporate sunt ideale pentru a aduce un plus de entuziasm în mediul de lucru. Iată care sunt cele mai atractive tematici de petreceri corporate pe care le poți organiza toamna aceasta.

Petrecere corporate de inspirație Hollywood, pe placul tuturor angajaților

Cine nu și-ar dori să se simtă ca pe covorul roșu? Petrecerile inspirate din fascinanta lume a Hollywood-ului se află în topul preferințelor salariaților, tocmai datorită faptului că aceștia se simt apreciați și au ocazia să fie tratați precum niște adevărate staruri de cinema. De la un astfel de eveniment nu poate să lipsească șampania fină, un photo corner pentru o ședință foto de zile mari și ținutele de gală. Atmosfera glamour le va permite tuturor angajaților să se destindă și să petreacă o seară de neuitat într-o ambianță cât se poate de inspirată.

Evenimentele classy, o adevărată încântare pentru invitați

Cum ar fi să te bucuri de atmosfera anilor ’60 alături de colegii tăi de la muncă? Există foarte multe tematici de petrecere business, dar petrecerile corporate de inspirație retro sunt foarte apreciate, grație stilului vestimentar distinctiv, a melodiilor emblematice și a decorațiunilor. Nu este prea complicat să transformi un spațiu într-o scenă din anii ’60. Tot ce trebuie să faci este să folosești nuanțe vibrante, să adaugi postere cu artiștii consacrați ai vremii (The Rolling Stones, The Beatles, Jimi Hendrix) și să stabilești un dress code pe care invitații să-l urmeze. Domnii pot să poarte costume cu guler larg, pantaloni clopot și pălării, pe când doamnele își pot îndrepta atenția către rochii cu un imprimeu colorat, coliere cu pandantive mari și coafuri emblematice pentru acea decadă.

Dă start distracției cu o petrecere corporate de tip carnaval

Ori de câte ori te gândești la un carnaval, îți vine în minte ideea de distracție și voie bună. „La vida es un carnaval”, spune versul unei melodii renumite. Atmosfera de petrecere poate fi redată cu ușurință prin crearea unui decor din care să nu lipsească baloanele colorate, sau, de ce nu, chiar un magician! Nu poți să dai greș nici dacă optezi pentru un tun de confetti, deoarece acesta se integrează cu succes în atmosfera plină de veselie. De asemenea, există și anumite jocuri ce pot fi puse în practică în cadrul unui astfel de eveniment, cum ar fi „aruncarea cercului”. O petrecere de acest tip va duce ideea de distracție la următorul nivel și va rămâne memorabilă pentru toți angajații companiei.

petrecere tematica carnaval

Petrecerile cu Photo Booth Interactiv

Fotografiile de astăzi sunt amintirile de mâine, iar petrecerile la care se regăsesc cabinele foto interactive au devenit din ce în ce mai apreciate în vremurile actuale. Invitații au ocazia de a face fotografii haioase alături de colegii lor, utilizând, uneori, și diferite elemente de decor amuzante (pălării, stickere sau alte accesorii la fel de inedite). Aceștia vor primi fotografiile pe suport de hârtie după doar câteva minute de la realizarea lor, ceea ce aduce un plus de bucurie pentru fiecare invitat in parte. 

„The Great Gatsby” – una dintre tematicile clasice pentru petrecere

Petrecerile tematice sunt mereu o idee grozavă, atunci când vine vorba despre evenimente office, iar anii ’20 reprezintă o sursă de inspirație în acest sens. Cine nu și-ar dori să iasă din rutina de zi cu zi și să ia parte la o petrecere cu tematica „The great gatsby”? Dacă femeile pot purta rochii de cabaret, bărbații ar putea adopta un look de tip „gangster”, atmosfera fiind, astfel, completă. Petrecerile de tip cabaret au un farmec anume. Muzica bună, atmosfera plină de veselie și vestimentația inedită sunt ingredientele unei petreceri de neuitat, nu-i așa?

Evenimentele corporate în aer liber, în topul preferințelor

Se spune că timpul petrecut în natură nu doar te ajută să te relaxezi, dar îți întărește, totodată, și imunitatea. După zilele petrecute la job, angajații își doresc o mică pauză, pentru a se relaxa în mijlocul naturii. Petrecerile de tip „garden party” sunt mereu apreciate de către aceștia, tocmai datorită faptului că le oferă ocazia de a admira spectacolul naturii, bucurându-se de liniște și de discuții amicale cu colegii de la job.

S’mores Bar – un candy bar ideal pentru orice petrecere corporate

După cum bine știi deja, din cadrul unei petreceri reușite nu pot să lipsească deserturile delicioase. S’mores Bar este o inovație în materie de candy baruri, fiind alegerea ideală în cazul în care vrei să îți răsfeți invitații cu ceva dulce. Combinația dintre biscuiți, bezele caramelizate și ciocolată este de-a dreptul încântătoare, fiind considerată a fi un deliciu pentru invitații care iau parte la astfel de evenimente de mare anvergură.

Interesant este faptul că întregul proces de preparare a acestor bunătăți se va realiza chiar în fața invitaților, asigurându-i de prospețimea și de calitatea produselor pe care urmează să le guste. Există o varietate de sortimente de biscuiți și de ciocolată disponibile, în funcție de preferințele invitaților. Un S’mores Bar poate pune la dispoziția celor prezenți la eveniment diferite tipuri de biscuiți, precum biscuiții clasici Petit Beurre, cei cu aromă de cacao, biscuiții digestivi, cu cocos, cu ovăz sau cu lapte și miere. Totodată, aici vei regăsi și variante fără gluten, în cazul în care unii dintre invitați se dovedesc a fi intoleranți la acest compus.

Indiferent de ce tematici pentru petrecere vei alege, un singur lucru este cert. Niciun invitat nu ar spune „nu” unui astfel de desert delicios, în compoziția căruia va regăsi bucățele de ciocolată de toate felurile (neagră, albă, cu alune, iaurt sau zmeură). Inspirați din gastronomia americană, biscuiții cu bezele s’mores sunt de nelipsit din cadrul petrecerilor corporate sau al altor evenimente formale la care iau parte toți membrii unei companii.

candy bar petrecere birou

Beneficiile S’mores Bar pentru o petrecere corporate reușită

Certificatul de conformitate îți garantează prospețimea acestor produse, doar îți dorești să le oferi participanților la petrecere deserturi de cea mai bună calitate, nu-i așa? Ba mai mult, de întregul proces de asamblare și demontare a candy barului se ocupă echipa specializată în acest sens, fapt care nu poate decât să simplifice întreaga organizare.

Ori de câte ori te ocupi de partea de planning a unui eveniment, observi că există foarte multe aspecte de pus la punct, însă la capitolul “deserturi delicioase și proaspete” ești asigurat! Printre beneficiile oferite de S’mores Bar, se numără, totodată, și livrarea în siguranță. Produsele nu doar că vor avea un gust de-a dreptul savuros, ci vor avea și un aspect de excepție, făcându-i pe invitați să mai dorească încă o porție.

Petrecerile la care iau parte toți membrii unei firme reprezintă ocazia perfectă pentru a încerca preparate noi și delicioase, precum biscuiții cu bezea caramelizată și ciocolată. În plus, candy barurile încurajează interacțiunea și socializarea dintre colegi. Aceștia se adună în jurul candy barului și discută despre sortimentele lor preferate, fapt ce poate să contribuie la crearea unor relații mai strânse în cadrul firmei și la o atmosferă mai prietenoasă în timpul petrecerii.

S’mores Bar pentru cele mai ingenioase tematici de petrecere – o alegere prietenoasă cu bugetul companiei

Dacă alegi să colaborezi cu noi pentru preparatele S’mores Bar la o petrecere corporate, vei observa că te vei încadra și în bugetul pe care l-ai stabilit pentru organizarea petrecerii. Acest tip de candy bar se dovedeşte a fi mult mai accesibil din punct de vedere financiar, comparativ cu alte opțiuni. Totuși, prețurile avantajoase nu compromit calitatea sau experiența în sine, ci din contră. Vei observa cu ușurință că alegerea unui astfel de candy bar la o petrecere corporate se dovedește a fi o idee excelentă și că toată lumea va fi impresionantă de existența unui colț… dulce!

Toate acestea fiind spuse, faptul că petrecerile corporate reprezintă un adevărat trend anul acesta nu este deloc surprinzător. Aceste evenimente aduc numeroase beneficii, atât pentru bunul mers al activității din cadrul companiei, cât și pentru angajați. Fie că e vorba despre consolidarea echipei, despre recompensarea angajaților pentru performanțele lor remarcabile din ultima perioadă sau pentru stabilirea unor noi conexiuni cu posibili parteneri de afaceri, o petrecere corporate este mereu o idee bună.

Asigură-te că ai un plan bine stabilit încă din timp și că te ocupi îndeaproape de organizarea petrecerii, pentru ca aceasta să se dovedească a fi un real succes. Nu uita să le asiguri invitaților un meniu variat și, de ce nu, să le oferi experiența inedită oferită de S’mores Bar. Până la urmă, desertul este partea cea mai așteptată de la o petrecere corporate memorabilă, nu-i așa? În afară de asta, cui nu îi plac momentele dulci… la propriu?

Sursa foto: Freepik, Shutterstock, Shutterstock, One Stop Events