Ce înseamnă One Stop Events?

Domeniul evenimentelor private are în permanență nevoie de idei noi iar One Stop Events este un proiect de suflet care își propune să-l împrospăteze. Atunci când am creat conceptul One Stop Events, mi-am propus să-i ofer fiecărei persoane care apelează la noi o cale cât mai ușoară către evenimentul mult visat.

Astfel, One Stop Events vine în întâmpinarea ta cu idei îndrăznețe și servicii ieșite din tiparul clasic al diferitelor tipuri de evenimente, dar fără a se abate câtuși de puțin de la misiunea de a-ți oferi totul la o calitate ireproșabilă.

Sunt sigură ca vom scrie împreună povești frumoase, fie că vor fi romantice, amuzante, intense, delicioase, sau de toate la un loc. Dar vor fi, în mod clar, memorabile! Poți alege sa ne faci părtași doar la o bucățică din evenimentul tău, sau să parcurgem împreună întreaga aventură, până în ziua cea mare.

Fii sigur că avem pentru tine timpul, energia, implicarea și imaginația necesare pentru a-ți desena povestea dintr-o singură mișcare și pentru a face totul simplu pentru tine. Vei găsi ceea ce cauți, făcând o singură oprire: One Stop Events.

Roxana Balintoni,
Manager & Wedding Planner

wedding planner craiova

Cum îți putem fi de ajutor

Îți stăm la dispoziție cu informații, sfaturi și căutări personalizate, în funcție de ceea ce îți dorești pentru evenimentul tău. Organizăm în cel mai mic detaliu totul, astfel încât să te bucuri la maximum de ziua ta specială. Și, pentru ca amintirile să fie cu adevărat unice, aducem câteva ingrediente speciale pentru tine și pentru invitații tăi.

Cui ne adresăm

Ne dorim să le fim ajutor de nădejde viitorilor miri, cât și proaspeților părinți care își creștinează micuții. Fie că vorbim despre o petrecere de majorat, aniversarea de 25 de ani a căsătoriei sau despre orice alte tipuri de evenimente, noi suntem pregătiți. Dacă la locul tău de muncă este prilej de sărbătoare, atunci sărbătoare să fie! Ne vom folosi de toate resursele creative pentru ca voi să vă simțiți de minune!

Parteneri