Povestea One Stop Events

One Stop Events s-a născut din dorința mea de a crea evenimente de neuitat, care celebrează momente frumoase și speciale. Odată ce mi-am descoperit pasiunea de a fi organizator de nunți, viața mea s-a schimbat, alături de cea a oamenilor pe care i-am ajutat să aibă evenimentul mult visat.

One Stop Events vine în întâmpinarea ta cu idei îndrăznețe și servicii ieșite din tiparul clasic al diferitelor tipuri de evenimente, dar fără a se abate câtuși de puțin de la misiunea de a-ți oferi totul la o calitate ireproșabilă.

Sunt sigură că vom scrie împreună povești frumoase, fie că vor fi romantice, amuzante, intense, delicioase, sau de toate la un loc. Dar vor fi, în mod clar, memorabile! Pot să-mi fac magia doar pentru o bucățică din evenimentul tău, sau putem să parcurgem împreună întreaga aventură, până în ziua cea mare.

Sunt un organizator de nunți dedicat, energic, pasionat și imaginația mea fără margini îți va contura povestea dintr-o singură mișcare, pentru a face totul simplu pentru tine.

Roxana Balintoni,
Manager & Wedding Planner

wedding planner craiova

Final fericit: misiunea mea ca organizator de nunți și evenimente

Misiunea mea ca organizator de nunți și de evenimente este clară pentru mine: la finalul zilei, toată lumea trebuie să plece acasă cu un zâmbet larg pe față. 

În detaliu, misiunea mea este mult mai complexă. Eu devin partenerul vostru de încredere în organizarea evenimentului, sunt sprijin pentru voi și am grijă ca totul să se întâmple așa cum ați visat. Cu fiecare eveniment, mă angajez să vă ofer următoarele beneficii:

În esență, misiunea mea ca organizator de evenimente este să fac din visurile voastre o realitate, să vă ofer o experiență de organizare fără stres și să creați amintiri care să dureze o viață. La finalul evenimentului, dorința mea este ca toată lumea să plece cu inima plină de bucurie și cu amintiri frumoase pentru totdeauna.

Organizator de nuntă și evenimente: principii bazate pe transparență și dragostea pentru oameni

Ca organizator de evenimente, îmi orientez activitatea și angajamentul către principii clare, ce definesc fiecare experiență pe care o creez. În fiecare detaliu și în fiecare interacțiune, văd o oportunitate de a aduce bucurie și satisfacție clienților mei, pentru că știu că fiecare eveniment este special. Cu o iubire profundă pentru oameni și prin valorile care mă definesc, ofer servicii personalizate, care dau viață visurile voastre.

Principiile după care mă ghidez:

organizator de nunți și de evenimente craiova bucuresti cluj timisoara constanta

De la viziune la realitate: drumul către un eveniment de succes

În calitate de organizator de nunți și de evenimente, mă asigur ca fiecare detaliu al evenimentului să fie planificat și coordonat cu precizie, de la furnizori, la locație și până la buget. Sunt creativă în abordarea fiecărui eveniment și personalizez totul pentru a se potrivi cu gusturile, personalitățile și dorințele clienților.  

  • Discuție despre tematică, servicii și buget – vom purta discuții detaliate despre bugetul, nevoile și tematica pe care o doriți pentru nunta voastră, pentru a vă ajuta să vă conturați o viziune clară a evenimentului și pentru a găsi cele mai bune soluții care să se încadreze în acestea;
  • Propuneri și idei creative – voi veni către voi cu propuneri care să vă ajute să creați sau să îmbogățiți tematica ori conceptul evenimentului. Astfel, vă voi prezenta opțiuni variate din care aveți posibilitatea de a alege ceea ce se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor voastre;
  • Recomandări pentru furnizori – voi recomanda cu grijă furnizorii de servicii, ținând cont de bugetul și preferințele voastre unice. În plus, voi facilita întâlnirile cu acești furnizori și vă voi oferi asistență pentru a lua decizii bine informate, care să se potrivească perfect viziunii voastre pentru eveniment;
  • Calendar și etape planificare – Elaborarea unui calendar detaliat de planificare este esențială pentru a vă ghida în fiecare etapă a organizării evenimentului. Vom stabili termene limită, vom prioritiza sarcinile și vă voi oferi îndrumare constantă, pentru a vă asigura că totul decurge perfect;
  • Gestionarea bugetului – monitorizez constant bugetul evenimentului vostru și, în cazul în care apar modificări, vă voi oferi opțiuni și soluții pentru a rămâne în limitele stabilite;
  • Desfășurătorul evenimentului – voi concepe un desfășurător detaliat al evenimentului și îl voi comunica tuturor furnizorilor de servicii, pentru a mă asigura că fiecare furnizor este corect informat și că totul decurge fără probleme;
  • Colaborarea cu furnizorii – în calitate de organizator al evenimentului vostru, voi fi o punte de legătură între voi și ceilalți furnizori de servicii contractați pentru eveniment, voi asigura o comunicare eficientă și o înțelegere clară a fiecărei etape din desfășurarea evenimentului;
  • Coordonarea în ziua nunții – voi fi prezentă în ziua nunții, de la început până la sfârșit, pentru a mă asigura că totul se desfășoară conform planului.

Evenimentele pot întâmpina, uneori, obstacole și probleme neprevăzute. Misiunea mea este de a păstra calmul, de a găsi soluții rapide și de a mă asigura că totul merge bine, indiferent de circumstanțe. Astfel, în ziua cea mare, dacă alegeți să mă aveți alături în planificarea și coordonarea evenimentului, voi nu veți experimenta niciun fel de stres – eu mă ocup de tot. Voi trebuie doar să vă bucurați alături de cei dragi!

Procesul meu de lucru în organizarea nunților și evenimentelor

Procesul meu de lucru ca organizator de nunți este unul complex, dar îmi oferă o imensă plăcere. Primul pas constă în întâlnirea cu voi și într-o ședință de consultanță. Este un prilej de a cunoaște mai bine organizatorul de nunți (adică eu 😁) și de a afla ce dorințe aveți legate de evenimentul ce urmează. După ce am pus la cale toate detaliile și am obținut o imagine de ansamblu, este momentul să încep planificarea. Voi începe să contactez furnizorii (band, specialiști foto-video, designeri florali) care se mulează pe stilul și bugetul vostru și care pot ajuta la realizarea unui eveniment wow. Cu răbdare și pasiune, voi bifa toate căsuțele din lista voastră de dorințe. Asta este principala treabă a unui organizator de nunți. Deși din afară poate părea simplu, nu este așa.

Atunci când sosește ziua evenimentului, eu am grijă ca totul să iasă ca la carte. Totul va fi stabilit și monitorizat cu precizie, pentru ca voi să aveți un eveniment de neuitat și să nu vă stresați câtuși de puțin.