Roxana Balintoni – Wedding & Event planner

Organizarea unui eveniment precum nunta poate fi o sarcină dificilă, mai ales în contextul unui program de lucru solicitant și al numeroaselor responsabilități de acasă. După ce efervescența logodnei se mai domolește și încep să vă copleșească grijile legate de planificarea nunții, nu trebuie să vă simțiți singuri în această experiență. Este perfect normal să vă simțiți, din când în când, copleșiți de complexitatea procesului de organizare a nunții. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă transformați nunta într-o misiune dificilă, în detrimentul liniștii și bucuriei voastre. O soluție pentru a-ți ușura experiența ar fi contractarea unui wedding planner sau un organizator de nunți.

În acest moment, intervin eu – un profesionist în organizarea de evenimente, pentru a vă oferi o abordare mai relaxată. Permiteți-mi să mă ocup de tot ceea ce ține de organizarea nunții, astfel încât voi să vă puteți bucura pe deplin de rezultate. Vă garantez că întreaga călătorie va fi una plăcută și lipsită de stres, pentru că veți avea lângă voi un wedding & event planner dedicat.

Indiferent de dimensiunea sau stilul nunții sau al evenimentului vostru și indiferent dacă vă aflați în București, Timișoara sau Cluj, ca wedding & event planner profesionist, vă ofer angajamentul meu total pentru a face din procesul de organizare al nunții voastre o experiență de neuitat. Sunt aici pentru a contribui la crearea unui eveniment perfect, pe care îl veți purta mereu în inimile voastre ca pe o amintire de neprețuit.

Experiență și excelență în
organizarea evenimentelor

 • Planificarea evenimentului
  • Cu experiența mea vastă și o abordare meticuloasă, vă ofer o planificare impecabilă, acoperind fiecare aspect, de la alegerea tematicii evenimentului până la gestionarea bugetului și programarea detaliată.
 • Consultanță specializată
  • Vă ofer consultanță personalizată, ghidându-vă în luarea deciziilor informate, de la selecția furnizorilor de top, precum cabine foto, aranjamente florale, candy bar, alegerea buchetului de mireasă, alegerea coregrafului pentru dansul mirilor, alegerea locației în funcție de numărul invitaților și alegerea tortului ideal de nuntă care să se încadreze perfect în tematica nunții, pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri pentru nunta voastră.
 • Coordonarea fluentă a evenimentului
  • Mă asigur că totul se desfășoară fără probleme în ziua nunții voastre, coordonând cu eleganță toate aspectele, de la aranjamentele logistice și programul evenimentului, până la gestionarea furnizorilor și a detaliilor de ultim moment.

Cu serviciile de event planning și wedding planning pe care le ofer, veți putea să vă relaxați și să vă bucurați de fiecare etapă a procesului de organizare. Eu mă ocup de detalii și de coordonarea evenimentului, astfel încât voi să puteți să vă concentrați pe bucuria de a vă uni destinele într-o zi specială.

Lăsați-mă să vă ajut să transformați nunta visurilor voastre în realitate și să creați amintiri frumoase care să dureze o viață întreagă. Cu experiența mea în organizarea de evenimente și pasiunea mea pentru a face ca fiecare moment să fie unic, vă pot asigura că veți avea parte de o experiență de neuitat, iar nunta voastră va rămâne o amintire neprețuită.

Planificarea evenimentelor cu ajutorul profesioniștilor:
wedding & event planning pentru orice tip de eveniment

Planificarea evenimentelor este o provocare complexă, indiferent de tipul lor. Un wedding & event planner aduce experiența și cunoștințele necesare pentru a transforma orice ocazie într-un succes memorabil. De la nunți romantice la evenimente corporate sofisticate sau petreceri private reușite, eu, Roxana Balintoni, un event & wedding planner profesionist, mă voi ocupa de cele mai mici detalii ale evenimentului vostru cu pasiune și meticulozitate.

De ce să lucrezi cu mine – avantajele de a lucra cu un wedding & event planner

 • Am experiența și abilitățile necesare: Cu ani de experiență în organizarea evenimentelor, am dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face ca nunta sau evenimentul tău să fie un succes. Știu cum să gestionez fiecare detaliu pentru a crea o experiență memorabilă.
 • Te scap de stres și agitație: Organizarea unei nunți sau a unui eveniment poate fi copleșitoare și stresantă. Lucrez cu tine pentru a prelua povara planificării și a coordonării, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de eveniment. Mă ocup de toate detaliile pentru ca tu să nu mai ai griji.
 • Economisești timp prețios: Planificarea unei nunți sau eveniment implică mult timp și efort. Eu îți economisesc timpul, ocupându-mă de căutarea furnizorilor, programarea întâlnirilor și evaluarea ofertelor. Tu trebuie doar să alegi din opțiunile prezentate.
 • Aleg furnizori de calitate: Un aspect crucial al oricărui eveniment reușit sunt furnizorii aleși. Am legături solide cu furnizori de încredere și știu cum să-i aleg pe cei mai potriviți pentru viziunea și bugetul tău.
 • Creez un concept potrivit: Mă asigur că nunta sau evenimentul tău are un concept unic și captivant. Te ajut să alegi tema potrivită și vin cu propuneri creative pentru implementarea ei.
 • Pregătiri fără griji înaintea evenimentului: În săptămâna dinaintea evenimentului, mă ocup de toate detaliile finale, inclusiv desfășurătorul zilei și comunicarea cu furnizorii. Astfel, tu te poți relaxa și te poți pregăti în voie pentru evenimentul tău special.
 • Coordonarea în ziua evenimentului: În ziua evenimentului, mă asigur că totul decurge conform planului, astfel încât tu să te poți bucura de moment fără nicio grijă. Sunt persoana de contact pentru furnizori și rezolv rapid orice probleme neprevăzute.
 • Rezolv problemele care apar: Situațiile neprevăzute pot apărea întotdeauna în timpul unui eveniment. Cu experiența mea, sunt pregătită să fac față acestor probleme și să le rezolv în mod eficient, astfel încât tu să nu ai nicio preocupare.

Serviciile One Stop Events de wedding & event planning

PLAN & RELAX – Planificare completă a evenimentului

Preț: 1800 Euro

 • Stabilesc și mențin legătura cu furnizorii de servicii și produse care vi se potrivesc cel mai bine;
 • Întocmim și actualizăm împreună bugetul evenimentului, pe tot parcursul organizării;
 • Realizez desfășurătorul evenimentului și vă țin la curent cu evoluția lui;
 • Coordonez ziua nunții, de la primele ore ale dimineții, până la aruncarea buchetului.

PLAN & GO WILD – Organizare completă + concept de eveniment + coordonare

Preț: 2200 Euro

 • Construiesc împreună cu voi conceptul evenimentului vostru și îi confer unicitate – nunta voastră va spune, astfel, povestea a tot ceea ce vă reprezintă și vă unește;
 • Contactez toți furnizorii de servicii și produse de care veți avea nevoie, începând cu locația, band-ul, echipa foto-video etc.;
 • Stabilim împreună bugetul evenimentului și mă asigur să-l respectăm întocmai;
 • Pun la punct desfășurătorul evenimentului, astfel încât ziua nunții voastre sa decurgă așa cum se cuvine;
 • Coordonez întregul eveniment, pentru ca voi să vă bucurați de nunta voastră lipsiți de griji!

THE W-DAY SPELL – Coordonarea evenimentului

Preț: 800 Euro

 • Iau legătura cu toți furnizorii contractați deja de către voi;
 • Realizez desfășurătorul evenimentului și vă țin la curent cu evoluția lui;
 • Mă asigur că totul decurge conform planului.

FAIRY GODMOTHER – Consultanță pentru planificarea evenimentului

Preț: 50 Euro/ședință

 • Stăm de vorbă despre acele detalii care te frământă pe parcursul planificării evenimentului;
 • O ședință de consultanță are durata de o oră și se adresează persoanelor care nu au contractat serviciile de planificare completă a evenimentului.

Te interesează serviciile de wedding & event planning?

Contactează-ne și află mai multe detalii. Împreună vom reuși să creăm o nuntă de basm, unde fiecare moment este o poveste de dragoste desăvârșită!

  Află mai multe despre cum te poate ajuta un wedding & event planner

  ce face un wedding planner cununie

  Cu ce se ocupă un Wedding Planner? Mituri și, mai ales, adevăruri despre organizatorii de evenimente

  Dacă ai ști că, în decurs de un an, vei trăi unul dintre cele mai importante momente din viața ta, și anume nunta, care ar fi primul sentiment care te-ar cuprinde? Fericirea? Panica, stresul, disperarea? De multe ori, contractarea unui Wedding Planner poate face o diferență

  coordonare eveniment

  Ziua nunții: ce reprezintă coordonarea evenimentului și de ce este ea importantă

  Ai visat la ziua nunții tale atâta vreme, ai planificat-o cu minuțiozitate, iar acum nu-și rămâne decât să te bucuri de evenimentul tău special. Cu toate astea, este important să nu pierzi din vedere unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei aventuri: coordonarea evenimentului.

  Cum să organizezi o petrecere corporate de neuitat

  Petrecerile corporate au devenit evenimente de o mare însemnătate în societatea modernă, fiind organizate de către firme pentru a aduce angajații împreună într-un mediu relaxant și distractiv. Companiile își doresc să celebreze reușitele acestora, să consolideze relațiile existente în cadrul echipei