Introducere

Utilizând acest „site web”, sunteți de acord cu prezenții „Termeni și Condiții”. Prin accesarea și utilizarea acestui site web, acceptați termenii și condițiile, fără limitări sau calificări, și sunteți informați că orice alt acord între dumneavoastră și firma SC ONE STOP EVENTS SRL, CUI 41542920 ,Reg.com. J16/2304/2019 , sediu social Aleea 2 Drumul Cornesului 15 Craiova, Judet Dolj, sunt înlocuite cu dispozițiile acestor ** Termeni și Condiții**. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, oricare dintre termenii de utilizare ale acestui site web, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Proprietatea intelectuală

Site-ul web și conținutul acestuia, inclusiv toate textele și imaginile (Conținut) aparțin în exclusivitate firmei SC ONE STOP EVENTS SRL cu toate drepturile rezervate, sau cu licență care se află în proprietatea unor terți, iar în acest caz publicațiile sunt acordate firmei SC ONE STOP EVENTS SRL Orice conținut, constatând dintr-o marcă comercială sau logo, este o marcă înregistrată a firmei SC ONE STOP EVENTS SRL sau a altor persoane.

Utilizarea site-ului web

Nu aveți permisiunea de a modifica, copia, reutiliza, reproduce, publica, autoriza, a acorda o licență de utilizare, a crea lucrări derivate sau a vinde conținutul, fără acordul scris al firmei SC ONE STOP EVENTS SRL. Este interzisă utilizarea site-ului web pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter periculos, fals, înșelător, abuziv, hărțuitor, licențios, vulgar, obscen, scandalos, de instigare, pornografic sau profanator sau orice alt material care reprezintă sau încurajează un comportament care ar putea provoca o infracțiune, sau poate duce la răspundere civilă, sau încalcă legea în orice alt mod. Firma SC ONE STOP EVENTS SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecătorească prin care se ordonă firmei SC ONE STOP EVENTS SRL să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului web.

Confidențialitatea

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe acest site web prin poștă electronică, prin subscrierea sau prin orice altă metodă, vor fi stocate în siguranță și nu vor fi dezvăluite sau vândute unei terți.

Lipsa de garanții

Întregul conținut al acestui site web poate fi modificat și vă este oferit ”ca atare”, fără garanții, explicite sau implicite.

Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site web este exclusiv răspunderea dumneavoastră. Firma SC ONE STOP EVENTS SRL și afiliații, ofițerii, manageri, agenții sau orice altă parte implicată în proiectarea, producerea și oferirea acestui site web, nu vor fi considerați responsabili pentru nici o daună directă sau indirectă, indiferent de natura ei, care ar putea rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site web sau a conținutului său. Firma SC ONE STOP EVENTS SRL nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi considerat responsabil pentru nici o daună sau viruși care ar putea infecta computerul dumneavoastră sau datele dumneavoastră ca rezultat al accesării sau utilizării acestui site web, sau ca rezultat al descărcării oricărui material de pe acest site web.

Revizuirile ale acestor termeni și condiții

Firma SC ONE STOP EVENTS SRL poate, în orice moment și fără nici o notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni și condiții prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

Legislația aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și condiții și utilizarea acestui site web sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricărui și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termeni și condiții și/sau conținutul al acestui site web, precum și asupra disputelor în care aceste Termeni și condiții și/sau acest site web vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Comanda

Efectuarea unei comenzi reprezinta acceptul cumparatorului cu privire la termenii si conditiile vanzatorului, factura primita de cumparator la livrarea marfii tine loc de contract. www.onestopevents.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, fara notificarea prealabila a clientilor. De asemenea, www.onestopevents.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor prezentate pe site, fara notificarea prealabila a cumparatorilor. Promotiile facute pe site sunt valabile in masura stocului disponibil. www.onestopevents.ro isi rezerva dreptul de a anula sau modifica acele comenzi care contin produse cu preturi afisate eronat sau care rezulta din diferite erori ale sistemului informatic.

Plata produselor

La momentul actual plata produselor achizitionate de pe site-ul www.onestopevents.ro se poate face alegand una dintre urmatoarele modalitati de plata:

  1. Plata Ramburs (numerar) la primirea coletuluiDaca alegi plata la livrare, vei plati valoarea totala a comenzii si taxa de livrare in momentul livrarii.
  2. Plata online cu cardulPoti efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina prin procesatorul https://www.mobilpay.ro/. Tranzactiile se fac in lei, in functie de cursul de schimb al bancii dumneavostra.
    Acceptam urmatoarele carduri de plata VISA, VISA Electron, MASTERCARD, MAESTRO.
    Nu percepem niciun comision suplimentar pentru tranzactii iar procesarea datelor de pe card se face doar pe serverele MobilPay.

Livrarea produselor

Produsele aflate in oferta magazinului online www.onestopevents.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi.

Comenzile sunt livrate folosind serviciul de curierat furnizat de Sameday (S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.).

Comenzile plasate in zilele de luni până vineri vor ajunge la destinație într-un interval de 24 ore – 72 ore. Comenzile plasate vineri (după ora 16:00), sâmbătă si duminica vor fi livrate in zilele de marți sau miercuri ale săptămânii următoare.

In perioada sărbătorilor si pe parcursul desfășurării unor campanii comerciale (de tipul Black Friday), durata maxima de livrare a unei comenzi poate creste la 5 zile lucrătoare.

Costul transportului pentru livrarea comenzilor pe teritoriul României este de 15 lei (TVA inclus).

După ce comanda va fi plasata, firma de curierat va genera un cod de urmărire. Veți primi acest cod pe mail și veți putea să urmăriți starea comenzii dumneavoastră.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, reprezentanții S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. vor anunța clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o abatere din partea S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L., sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. pot fi livrate pe întregul teritoriu al României, utilizând modalitatea de plată aleasă de client la efectuarea comenzii. După expedierea coletului, clientul va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Politică de retur/anulare

Solicitarea de returnare a unui produs se face, conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, în maxim 14 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda. Puteți solicita returul fie utilizând formularul de contact, fie trimițând un e-mail la roxana@onestopevents.ro.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să vă asigurați că:

  • Produsele nu prezintă urme de utilizare iar produsele cosmetice sunt sigilate;
  • În coletul de retur nu se află produse diferite față de cele comandate;
  • Produsele nu sunt deteriorate;
  • Produsele sunt returnate integral, împreună cu toate accesoriile.

În caz contrar, S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza returnarea produsului, precum și rambursarea sumelor aferente.

Returnarea banilor se va realiza prin virament bancar din contul S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. în contul dumneavoastră. Plata se va face în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data în care produsul returnat ajunge la sediul firmei noastre. În vederea rambursării sumei, vă vom solicita numărul de cont IBAN și numele titularului de cont. În cazul returnării produselor, S.C. ONE STOP EVENTS S.R.L. vă va rambursa contravaloarea lor, nu și taxa de transport.
Dacă aveți în continuare întrebări și/sau observații contactați-ne aici.

Vă mulţumim!