Nunta reprezintă un eveniment unic în viață. Aproape toate fetele visează la momentul când vor îmbrăca rochia albă, încă de când sunt copile. De aceea, majoritatea au deja o idee clară despre cum va arăta evenimentul lor de vis. Pentru ca nunta să fie o adevărată reușită, însă, planificarea acesteia trebuie realizată în amănunt. Detaliile sunt cele care fac diferența, când vine vorba despre aranjamente, ținute sau meniul invitaților. În ultimul timp, candy barurile au devenit nelipsite de la micile și marile evenimente, fiind un răsfăț culinar cu decor special, care să încânte până și cei mai pretențioși invitați. Pentru un eveniment cu adevărat memorabil, noi îți recomandăm să alegi S’mores Bar pentru evenimentul tău, indiferent că vorbim despre o nuntă, un botez sau orice alt tip de petrecere. Ce este, în ce constă și de ce este S’mores Bar atât de special, îți prezentăm în rândurile următoare.

Candy barul – un must have la evenimentele private?

Amenajarea unui sweet corner la nuntă poate fi considerat un obicei nou. Însă puțini știu că, de fapt, acesta este o tradiție mai veche printre români. Cu toate că, odinioară, gustarea dulce de la nuntă nu era atât de elaborată și, de multe ori, consta în coșuri cu fructe amplasate pe mesele invitaților, iată că azi ne bucurăm de candy baruri tematice, ample și foarte variate. Astăzi, candy barul a devenit foarte popular la nunți, botezuri și aniversări, dar se pliază perfect pe orice tip de eveniment. Desigur, nu este obligatoriu să amplasăm un candy bar la nuntă, dacă nu dorim acest lucru. Acesta poate fi privit ca un serviciu extra, pe care mirii aleg să îl ofere invitaților, pentru o experiență de neuitat la eveniment.

Cu siguranță, vei găsi și tu o mulțime de invitați care iubesc dulciurile. Așa că amenajarea unui candy bar special poate fi o idee minunată, prin care îți vei surprinde invitații cu deserturi delicioase. În acest sens, cea mai nouă și inedită variantă de candy bar este S’mores Bar. Dacă nu ai auzit despre acest tip de candy bar până acum, cu siguranță trebuie să afli de ce este atât de special și de ce ar trebui să optezi pentru alegerea S’mores Bar în locul unui candy bar clasic.

În ce constă S’mores Bar?

În ultimii ani, trendul barurilor tematice a devenit o opțiune tot mai populară pentru nunți și evenimente speciale. Printre acestea, S’mores Bar a devenit preferatul multora.

S’mores Bar este o zonă dedicată preparării de s’mores – desertul tradițional american, constând într-o gustare dulce formată din doi biscuiți, între care se așează o bucățică de ciocolată și o bezea marshmallow proaspăt topită. Astfel, invitații pot alege dintr-o varietate de biscuiți (clasici, cu cacao, digestivi, cu cocos, lapte și miere, ovăz), mai multe tipuri de ciocolată (cu lapte, albă, amăruie, cu alune etc.), pe care să le combine cu bezeaua marshmallow, în funcție de preferințele lor. Aceasta poate fi o idee distractivă și interactivă pentru invitații de orice vârstă prezenți la nunta ta. De altfel, denumirea de s’mores este, în limba engleză, varianta prescurtată pentru „some more”, adică „mai mult”. Toți invitații tăi vor fi întru totul de acord cu această denumire și vor reveni, fără îndoială, în fața cochetului bar cu bezele.

candy bar original

De ce să alegi S’mores Bar la nunta ta?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să optezi pentru alegerea S’mores Bar drept candy bar la nunta ta. Iată câteva dintre acestea:

  • oferi o experiență interactivă – S’mores Bar le permite invitaților tăi să-și personalizeze propriul desert, ceea ce înseamnă că aceștia vor avea o experiență interactivă și distractivă la nunta ta, putând chiar să participe la prepararea bunătăților;
  • este potrivit pentru toate vârstele – s’mores este un desert apreciat de toată lumea, astfel încât, indiferent de vârsta invitaților tăi, aceștia vor fi încântați să-l încerce;
  • deserturi personalizate – S’mores Bar este ușor de personalizat, astfel încât să-i poți oferi fiecărui invitat bucuria de a se simți special, creând o atmosferă unică pentru nunta ta. Invitații pot alege dintr-o varietate de biscuiți, ciocolată și bezele marshmallow, bucurându-se de o activitate dulce și memorabilă;
  • este o opțiune mai puțin obișnuită – acest tip de candy bar este, fără îndoială, o alegere neobișnuită și inovatoare pentru un sweet corner de nuntă. Prin alegerea S’mores Bar, le vei oferi invitaților tăi o experiență nouă și inedită, care va fi cu siguranță remarcată;
  • este potrivit pentru evenimente în aer liber – S’mores Barul este cât se poate de potrivit pentru o nuntă în aer liber, așa cum sunt nunțile pe plajă sau cele în grădină ori la piscină. Acesta poate fi amplasat într-un colț cochet și decorat în mod corespunzător, pentru a se potrivi cu tema nunții tale.

S’mores Bar este o alegere delicioasă și inovatoare pentru un candy bar de nuntă, oferind o experiență interactivă și distractivă pentru invitații tăi. Personalizarea deserturilor și integrarea barului în decorul evenimentului poate crea o ambianță de poveste și va oferi o aromă inconfundabilă amintirilor de la nunta ta.

Echipa One Stop Events îți vine în ajutor cu pachete avantajoase de S’mores Bar pentru nunta ta, în funcție de numărul de invitați prezenți la eveniment. Alături de noi, nunta ta devine originală, interactivă și memorabilă. Îndrăznește să fii altfel și alege un candy bar neconvențional. Cu siguranță, evenimentul tău va fi pe buzele tuturor pentru multă vreme!